miercuri , 19 septembrie 2018, 22:28 PM
Știri / Actualitate / Trandafiri din Foietaj

Trandafiri din Foietaj

[ot-gallery url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/gallery/trandafiri-din-foietaj/”] [spacer style=”1″ icon=”none”] [block]

Ingrediente:

4000 gr. foietaj din comerț;
300 gr. salam;
2 ouă;
condimente.
[/block] [spacer style=”1″ icon=”none”]

Trandafiri din Foietaj:

Pe planșetă se întinde foietajul ce a stat la dezghețat în prealabil. Se taie fâșii de 3-4 cm și lungi cât să putem pune trei felii de salam.

Tăiem salamul felii, pe care le injumătațim. Peste fiecare bandă de foietaj, punem trei jumătăți de felii de salam și începem să rulăm. Daca considerați că nu stă lipit capătul final, umeziți puțin cu apă și apăsați.

Florile de trandafir pot fi modelate după ce ați terminat de răsucit, sau având grijă când răsuciți să puneți salamul astfel încât petalele să nu se suprapună.

Se asează într-o tavă, se ung cu ou și se pun condimente după gust. Se lasă la cuptor 25-30 de minute. Se servesc atât calzi cât și reci.

Un aperitiv usor de facut, cu un aspect placut și un gust bun.

Rețetă oferită de Raluca C..

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Un comentariu

  1. eu am facut.super ok reteta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *