sâmbătă , 23 octombrie 2021, 05:02 AM
Știri / Actualitate / Uite ce poți face cu un sac de bani atunci când esti nemulțumit de autoritățile locale.

Uite ce poți face cu un sac de bani atunci când esti nemulțumit de autoritățile locale.

Azi dimineață va întrebam ce ați face voi cu un sac de bani. Ei bine, noi am plătit impozitul cu ajutorul a peste 8100 de monede (metal) cântărind puțin peste 20 kg, ce însumau 228,82 de lei.

[ot-caption title=”Uite ce poți face cu un sac de bani atunci când esti nemulțumit de autoritățile locale.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/04/DSC_1368C.jpg”]

Pe această cale dorim să ne cerem public scuze față de personalul direcției de Impozite și Taxe Locale a Orașului Buftea ce a avut răbdarea să numere fiecare bănuț în parte și a domnului Manea Adrian (Șef birou, Inspector) ce își sărbătorește azi ziua. Cu această ocazie îi transmitem La Mulți Ani!

[ot-caption title=”Uite ce poți face cu un sac de bani atunci când esti nemulțumit de autoritățile locale.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/04/DSC_1584C.jpg”]

Considerăm că gestul nostru este justificat atâta timp cât primăria refuză să comunice în baza legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, cereri ce au fost adresate Primăriei Orașului Buftea reprezentată de Primar, Dl. Gheorghe Pistol și depuse la registratura instituției dar și în online pe site-ul primariei făra a primi un răspuns. Din Decembrie 2013 până în prezent au fost depuse aproximativ 30 de astfel de cereri și am fost de două ori în audiență la Primarul Orașului Buftea pentru a primi explicații și răspunsuri la întrebărie adresate. Singurul răspuns primit a fost că nu vom primi informațiile cerute.

Dorim să îi amintim primarului jurământul depus la învestirea în funcția de Primar al Orașului Buftea și ne poate spune cineva de ce un sobor de preoți îi cântă noului primar „La Mulți Ani” (minutul 12). Dar… că dă bine?

 

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *