vineri , 22 octombrie 2021, 15:42 PM
Știri / Dezvăluiri / Un pensionar din Buftea este mare dezvoltator imobiliar. Vezi despre cine este vorba!
cadastru_numar_57450

Un pensionar din Buftea este mare dezvoltator imobiliar. Vezi despre cine este vorba!

Pensionara în vârstă de 69 de ani se numește Năstase Ioana și este mama primarului Gheorghe Pistol ce deține suprafețe de teren impresionante în orașul Buftea. Pe 29 Februarie 2016 la Ședința Consiliului Local a fost aprobată și adoptată hotărârea cu numărul 14/29.02.2016 privind ”aprobarea documentaţiei de urbanism Plan Urbanistic Zonal privind obiectivul de investiţii „Ansamblu locuinţe individuale P+2E”, amplasat în oraşul Buftea, judeţul Ilfov, strada Independentei, nr. cadastral 57450” la inițiativa consilierului local Romănescu Constantin. După aprobarea hotărârii, primarul orașului Buftea (fiul) prin aparatul de specialitate, va asigura aducerea la îndeplinire a prevederilor prezentei hotărâri.

Se pare că pensionara Năstase Ioana este foarte activă în dezvoltarea acestei afaceri imobiliare, în anul 2015 aceasta solicitând Agenției pentru Protecția Mediului Ilfov un aviz de mediu pentru construire ansamblu locuințe individuale P+2E în orașul Buftea pe strada Independenței , T4 P31/3, NR. CAD.57450 .

Chiar și pe pagina oficială a primăriei orașului Buftea găsim publicat un anunț legat de acest teren.

Terenul are o suprafață impresionantă de 44.888 mp și se află la mică distanță de cartierul de locuințe pentu tineri. Nu este singurul teren al familiei Pistol din această zonă. Dacă locuiești în Buftea este imposibil să nu fi vecin cu familia acestuia sau apropiați ai familiei Pistol.

Vezi și

creta-tabla

De la ziare la lucrări de reparații și igenizări. Vezi despre ce firmă este vorba!

De curând pe portalul www.e-licitatie.ro au aparut două notificări de atribuire la cumpărari directe către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *