duminică , 24 octombrie 2021, 01:59 AM
Știri / Actualitate / Vă pregatim o surpriză împreună cu Arhiva TVR, am selectat pasaje spectaculoase din perioada comunistă a Oraşului Buftea.

Vă pregatim o surpriză împreună cu Arhiva TVR, am selectat pasaje spectaculoase din perioada comunistă a Oraşului Buftea.

[ot-caption title=”Vă pregatim o surpriză împreună cu Arhiva TVR, am selectat pasaje spectaculoase din perioada comunistă a Oraşului Buftea.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/04/DSC_9233C.jpg”]

Adevărul de Buftea împreună cu Arhiva TVR, vor face publice pasaje spectaculoase din perioada comunistă a Oraşului Buftea, pasaje istorice din perioada de glorie a micului oraşului de lăngă capitală, intens industrializat.

Veţi putea viziona în premieră materiale uitate de Bufteni în Arhiva TVR de la Jilava ce vor fi trecute din peliculă de 16 mm în format digital. În imaginea de mai sus vedeţi o „masă de montaj” de 16 mm aflată în dotarea TVR.

Din materialele selectate veţi putea viziona interviuri cu foştii primari Nicolae Rovinaru – 1984 şi Radu Marin – 1977, industria şi preocupările cetăţenilor, Baza Turistică de la Buftea dar şi vizita Tovarăşului Ceausescu la Combinatul Buftea din 1982.

Fiţi aproape, vă vom tine la curent.

Sursa – Arhiva TVR

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *