sâmbătă , 23 octombrie 2021, 05:45 AM
Știri / Actualitate / Vezi unde te poți distra azi alături de cei dragi.

Vezi unde te poți distra azi alături de cei dragi.

[ot-caption title=”Vezi unde te poți distra azi alături de cei dragi.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/06/DSC_6760.jpg”]

Poți merge la Palatul Mogoșoaia.

Primăria Municipiului București, prin Centru Cultural ‘’Palatele Brancovenești”, organizează, în perioada 20-22 iunie, un eveniment de excepție care marchează Anul Brancoveanu. Veți putea intra în atmosfera secolului XVII, perioada în care domnitorul Constantin Brancoveanu acordă o mare atenție culturii romanești.

14.30 – 15.15 – Trei Parale, concert de muzica medievală;
15.15- 15.35 – Dans medieval;
16.00 – 16-45 – Trei Parale, concert de muzica medievală.

BUCHAREST INTERNATIONAL AIR SHOW

La BIAS2014 participă Aeroclubul Romaniei, Hawks of Romania, Iacarii Acrobati și Jurgis Kairy Flying Bulls și Fortele Aeriene Romane.

Printre invitatii speciali se numără Baltic Bees trupa recunoscută pentru stilul unic de pilotaj și pentru manevrele artistice de maximă dificultate, realizate cu aeronave militare, dar și de acrobație de mare viteză și manevrabilitate.

La BIAS 2014 Baltic Bees vor evolua cu L-39C Albatros, avioane de instruire, cu reacție și două locuri, folosite în principal de forțele aeriene europene.

RUGBY IRB NATIONAL CUP

Azi la orele 19.00 are loc ultimul meci de , România v Emerging Ireland din IRB Nations Cup 2014 – București. Meciul are loc pe Stadionul Național de Rugby de lângă Arcul de Triumf.

Prețul biletelor este 15RON peluză, 25RON Tribuna II și 35RON Tribuna I și se pot achiziționa de la magazinul oficial al Federației Române de Rugby din Bd-ul Măraști nr. 18-20.

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *